Rain international

Sinds kort ben ik onafhankelijk distributeur van Rain International. Want door positieve ervaring met Soul en Core, weet ik wat dit product voor jouw gezondheid en welzijn kan betekenen. Ik zie Soul en Core dan ook als een waardevolle toevoeging aan mijn praktijk.

Omdat mijn werk als masseuze fysiek is, en ik zzp-er ben, is gezondheid en herstel voor mij dan ook erg balangrijk. Soul en Core kwamen op mijn pad, en ik ben van de eerst zelf ervaren voor ik er iets van vind, dus ben ik het eerst zelf dagelijks gaan gebruiken. Wat het voor mij betekent?

Een zakje van 60ml, 3 grote slokken, wat ik overal gemakkelijk mee naar toe kan nemen. Een zakje wat gelijk staat aan 8-10 porties fruit, 8-10 porties groenten en 2-3 porties gezonde omega vetzuren. Veel gemakkelijker om in te nemen dan pillen of poeders, en bespaart mij een hoop werk. Is het een wonderproduct? Nee, want het wonder is namelijk ons lichaam en zijn vermogen om te herstellen. En dat lukt natuurlijk alleen als je lichaam de juiste stoffen binnenkrijgt. En hoe je het ook wendt of keert, dit lukt helaas niet met ons dagelijkse voedsel.  We krijgen te weinig mineralen, vitaminen, aminozuren en omega vetten binnen uit onze voorgeschreven porties.

Gelukkig heb ik een gezond lichaam, en dit wil ik ook graag zo houden. Daarom gebruik ik Soul en Core, want 1 zo'n zakje geeft mijn lichaam meer dan genoeg om het lichaam in staat te stellen het imuunsysteem te herstellen en ontstekingen tegen te gaan.

Voor mij betekent het dat ik dieper slaap, mijn spieren zich sneller herstellen, ik meer helderheid in mijn hoofd ervaar en een betere concentratie, en zelfs mijn ogen en dan vooral mijn zicht zijn verbetert, en sinds een maand niet meer mijn bril op hoef bij het autorijden, en die had ik echt wel nodig voor de afstanden. Toch wel interessant, of niet?


Mocht je meer informatie willen, dan mag je altijd contact opnemen, uiteraard geheel vrijblijvend. Mijn telefoonnummer: 0618349504 en leg ik je graag de voordelen van dit product uit.

Ben je al bekend met dit product en wil je direct bestellen? Dat kan hier: http://www.myrainlife.com/mindyourbodysneek

Ik ben er van overtuigd dat dit product ook iets voor jou kan betekenen. Via de website Soul en Core besteld, biedt Rain je een niet tevreden geld terug garantie.  Dus niets te verliezen om jezelf de ervaring te gunnen, wat deze producten ook voor jouw gezondheid kunnen betekenen.

En mocht je enthousiast zijn geworden na gebruik van Soul of Core. Dan kun je zelf ook partner worden. Hoe? Bel me en ik leg het je graag uit.

 

 

Volg ons op Social Media

Massagepraktijk Mind Your Body Sneek
Duizendblad 41
8607ED Sneek
Mobiel: 06-18349504
E-mail: Info@mindyourbodysneek.nl