Massagepraktijk Mind Your Body Sneek

Ondersteuning in lichamelijk en geestelijk welZijn en bewustwording

Wie ben ik?

massagepraktijk Sneek sportmassageMijn naam is Daniëlle, na mijn basisopleiding Sportmassage en voetreflex heb ik mij verdiept in vele andere technieken, waaronder de triggerpoints massage en sindskort ook de Emmett Techniek, deze worden regelmatig tijdens de behandelingen toegepast. Ook kun je bij mij terecht voor een ontspannende Hot Stone massage en een Zwangerschapsmassage. Na jaren gewerkt te hebben bij een Sauna en Wellness heb ik besloten om mijn eigen praktijk in Sneek te beginnen.

Nog steeds geniet ik van mijn passie en mijn interesse voor de geest en het menselijk lichaam. Vandaar Mind your Body.

Tijd, aandacht en respect, zijn voor mij de belangrijkste vereisten om een vertrouwde sfeer te creëren waar diepe ontspanning van geest en lichaam en mogelijk is. En het is mijn doel om jou een gevoel van rust en welzijn te geven.

Elke behandeling is daarom op jou persoonlijk afgestemd. Op de fysieke klachten of spanning die jij ervaart en op wat jouw lichaam nodig heeft om te kunnen herstellen.

Want ieder mens kent stress, vermoeidheid of fysieke pijn. Mijn massages bieden jou de mogelijkheid om een moment bewust bij jezelf stil te staan. Door mijn manier van masseren krijgen jouw spieren en daardoor jouw lichaam weer hulp bij de doorbloeding en hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Jouw zenuwstelsel krijgt door mijn massage de kans om tot rust te komen, met als resultaat een ontspannend en helend effect op jouw lichaam en geest.

Masseren is een prachtig vak omdat ik met mijn handen kan doorgeven wat ik voel. En dat is iets waar ik mijn voldoening uit haal. Elke dag weer. Graag zie ik je binnenkort bij mij op de tafel.