Massagepraktijk Mind Your Body Sneek

Ondersteuning in lichamelijk en geestelijk welZijn en bewustwording

Wie ben ik?

massagepraktijk Sneek sportmassage

Mijn naam is Daniëlle, na mijn basisopleiding van Sportmassage en voetreflex heb ik vele andere technieken ontwikkeld en eigen gemaakt, waaronder de triggerpoints massage die ik ook regelmatig in mijn behandelingen toepas. Na jaren gewerkt te hebben bij een Sauna en Wellness heb ik besloten om mijn eigen praktijk te beginnen.

Nog steeds geniet ik van mijn passie en mijn interesse voor de geest en het menselijk lichaam. Vandaar Mind your Body. 

Tijd, aandacht en respect, zijn voor mij de belangrijkste vereisten om een vertrouwde sfeer te creëren waar diepe ontspanning van geest en lichaam en mogelijk is. En het is mijn doel om jou een gevoel van rust en welzijn te geven.

Elke behandeling is daarom op jou afgestemd. Op jouw fysieke klachten en jouw wensen.

Want ieder mens kent stress, vermoeidheid of fysieke pijn. Mijn massages bieden jou de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Door mijn manier van masseren krijgen jouw spieren en daardoor jouw lichaam weer hulp bij de doorbloeding en hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Jouw zenuwstelsel krijgt door mijn massage de kans om tot rust te komen, met als resultaat een ontspannend en helend effect op jouw lichaam en geest.

Masseren is een prachtig vak omdat ik met mijn handen kan doorgeven wat ik voel. En dat is iets waar ik mijn voldoening uit haal. Elke dag weer. Graag zie ik je binnenkort bij mij op de tafel.